Camping De Molenwurf in Wognum

Camping de Molenwurf is een kindvriendelijke, van oorsprong christelijke familiecamping. Aan de rand van het dorpje Wognum, midden tussen de landerijen en (fruit) boomgaarden. Of je nu houdt van een ontspannen rustige vakantie in de luwte, erop uit gaat om de pittoreske dorpjes in de omgeving te bekijken of juist mee wilt doen met onze uitgebreide (kinder) animatie, het is allemaal mogelijk.

Wat is er te doen?

Een gezellig eetcafé bij “de Vriendschap”. Hier kun je terecht voor een kopje koffie, gebak, kleine lunch, friet en snacks. Ook om snacks en friet mee te nemen naar de tenten van Tent-ok.

Bij belangrijke evenementen, zoals bijvoorbeeld een belangrijke voetbalwedstrijd wordt er een groot scherm opgezet, zodat iedereen die dat wil hiervan kan genieten.

Bij de buren van camping Molenwurf is het “het Molenbad” en kun je heerlijk zwemmen. Een peuterbadje, recreatie bad en een wedstrijdbad zijn hier beschikbaar.

Er is een zeer gevarieerd landschap met fraaie lintdorpen. Deze zijn met de fiets door middel van fietsknooppunten, prima door de mogelijkheden van fietsknooppunten kunnen prachtige routes worden samengesteld in alle gewenste lengtes. In de buurt zijn tevens leuke stadjes, natuurgebieden en vele overige recreatiemogelijkheden.

Een impressie van de camping

Zwembad

Overdekt bij de buren

Oude stoomtrein

verbinding met Medemblik

Kindvriendelijk


Animatie

In vakantie & hoogseizoen

94 km (v.a. Utrecht)

Oosteinderweg 83, 1687 AB Wognum

“Goede voorzieningen veel georganiseerd voor de kinderen. Ontzettend aardige gastvrije behulpzame mensen. Er heerst een gemoedelijke sfeer.”

“Prettige, vriendelijke en behulpzame camping.”

“Gezellige familie camping.”

Faciliteiten

Camping
Header

Christelijke familiecamping

Circa 15 plaatsen

Tent-ok

2x Hoteltent; 2 personen per tent

Speelveldje

Op camping

Borg

Tent-ok heft geen borg

Toeristen-/ milieubelasting

Op camping te betalen

Wasmachine

Droger

Zwembad

Sanitair

Animatie

Aanwezig

Aanwezig

Bij de buren...

Douchen met behulp van muntjes

In het hoogseizoen

Eten en drinken
Header

Restaurant

Lunch, plates

Broodverkoop

Op loopafstand van camping

Winkeltje

Op loopafstand van camping

Bar

Terras

Aanwezig

Kopje koffie, drankje, hapje

>